• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Impulsant la innovació: jornada de col·laboració i desenvolupament local

20 de desembre de 2023

El Parc AgroBioTech de Lleida, el passat 12 de desembre, va acollir la jornada “Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local”, organitzada pel Col·laboratori de Catalunya, amb el suport d’i2Cat de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va consistir en la presentació de diversos casos d’èxit d’innovació social digital de les comarques de Ponent seguides d’una sessió de networking. Posteriorment, es va visitar l’àrea d’aplicació del projecte Eix Comercial AR de l’Àrea 5G Ponent, al centre de Lleida. De retorn al Parc, es van conèixer iniciatives relacionades amb la temàtica tractada en l’àmbit del Parc. Finalment, es va treballar en la preparació del Col·laboratori Ponent.

La jornada va ser un espai de trobada de la quàdruple hèlix amb emprenedors, agents socials, professionals de l’empresa privada, l’administració, la recerca i docència. Aquest tipus d’experiències permeten conèixer casos d’ús de les noves tecnologies de manera efectiva per promoure el desenvolupament local, millorar la col·laboració entre tots els agents implicats així com la participació ciutadana.