ESDEVENIMENTS
Esdeveniments d'aquest mes
- 9:30 – 11:30, 10 abril 2024 – 1r Breakfast4Inno "L’OCEÀ DE LES PROTEÏNES ALTERNATIVES"
L’evolució de la tecnologia fins arribar a l’actual producció d’espirulina d’alta qualitat per l’empresa Blauver Foods i la vinculació de l’espirulina amb l’esport d’alt rendiment.
Agenda del Parc
novembre 2022
MDilluns | TDimarts | WDimecres | TDijous | FDivendres | SDissabte | SDiumenge |
---|---|---|---|---|---|---|
3131 octubre 2022
|
101 novembre 2022
|
202 novembre 2022
|
303 novembre 2022
|
404 novembre 2022
|
505 novembre 2022
|
606 novembre 2022
|
707 novembre 2022
|
Presentació de la nova marca del Parc i Conferència: Top Technology Trends for 2030 and beyond (Microsoft) – |
Consell general d’Eurecat Lleida09 novembre 2022 Format: Reunió Jornada: La revolució de les dones del clúster FEMAC.09 novembre 2022 Format: Presencial Enlleida’t – Trobada dinamitzada per promoure relacions i intercanvis professionals – Format: Presencial Encuentro B2B on-line sobre Movilidad sostenible, conectada y segura – Format: Online Convocatòria AgroHealth 2022 promoguda per Agrotecnio - IRBLleida. Presentació dels projectes finançats. – Format: Presencial Presentación ONLINE de spin offs de éxito de los Parques Científicos y Tecnológicos Españoles (Sensia Solutions SL del Parque Univ Carlos III i Ludium Lab del Parc UPC) – Plataforma Zoom Trobada Comunitat Científica Emprenedora – Format: Presencial Presentació de l'informe 2021 de l'Observatori Cajamar sobre el sector agroalimentari espanyol en el context europeu – Format: Híbrid (presencial i online) Sessió "Camins renovats per la sostenibilitat agroalimentària i forestal" – Format: Híbrid (presencial i online) Col·loqui Què mengem? ONLINE: ''Què puc fer jo per millorar la meva salut i la del planeta respecte a l'alimentació?. Alguns reptes – Format: Online Jornada 6 (online): ''Tendències i orientacions del consum vers els objectius 2030'' | ONLINE Dins del Cicle de jornades sobre Innovació per una agroalimentació sostenible – Format: Online Iniciatives empresarials per als reptes de la sostenibilitat de l’economia catalana – Format: Híbrid (presencial i online) |
1010 novembre 2022
|
Sessió "Camins renovats per la sostenibilitat agroalimentària i forestal" – RECOMANAT: Jornada dels Economistes a Barcelona / Taula rodona |
1212 novembre 2022
|
1313 novembre 2022
|
1414 novembre 2022
|
1515 novembre 2022
|
1616 novembre 2022
|
1717 novembre 2022
|
1818 novembre 2022
|
1919 novembre 2022
|
2020 novembre 2022
|
2121 novembre 2022
|
2222 novembre 2022
|
2323 novembre 2022
|
2424 novembre 2022
|
2525 novembre 2022
|
2626 novembre 2022
|
2727 novembre 2022
|
2828 novembre 2022
|
2929 novembre 2022
|
3030 novembre 2022
|
101 desembre 2022
|
202 desembre 2022
|
303 desembre 2022
|
404 desembre 2022
|
Esdeveniments de l'any
- 9:30 – 11:30, 10 abril 2024 – 1r Breakfast4Inno "L’OCEÀ DE LES PROTEÏNES ALTERNATIVES"
L’evolució de la tecnologia fins arribar a l’actual producció d’espirulina d’alta qualitat per l’empresa Blauver Foods i la vinculació de l’espirulina amb l’esport d’alt rendiment.