• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

IPM Advice és seleccionada en un programa d’acceleració de CaixaBank i el Ministeri d’Agricultura

29 de maig de 2023

L’empresa emergent, amb la seu al Parc Agrobiotech Lleida i sorgida de la Universitat de Lleida, es dedica a l’assessorament tècnic en control de males herbes en cultius extensius mitjançant una eina informàtica que s’actualitza de manera constant. La finalitat és la de comercialitzar el software IPMWise, que facilita als agricultors la presa de decisions per gestionar les males herbes segons la seva espècie i utilitzant la mínima quantitat de productes fitosanitaris.

IPMWise ha estat desenvolupada per la UdL en col·laboració amb l’empresa danesa IPM ConsultAps, la firma alemanya ISIP i el Julius-Kühn Institut. El seu desenvolupament tecnològic està completat, així que aprofitaran el programa de CaixaBank i l’acceleradora de startups Innsomnia per potenciar la internacionalització de l’empresa. Concretament, es vol estendre els serveis a Portugal i Itàlia, i a mitjà termini pensen fer-ho a Sud-Amèrica, en països com ara Argentina o Xile.

La spin-off de la Universitat de Lleida és una de les 15 seleccionades entre les més de 150 que s’havien presentat a la convocatòria.

D’altra banda, una altra firma sorgida de la UdL, UniSCool, ha estat seleccionada per formar part de la segona edició del programa Women TechEU, impulsat per la Comissió Europea. Aquest donarà suport a 134 empreses emergents europees de tecnologia liderades per dones per ajudar-les en el seu procés d’innovació i creixement. D’aquestes, 20 són start-ups catalanes. Totes elles rebran un ajut de 75.000 euros, a més d’assessorament i formació en investigació, emprenedoria i estratègia comercial.